Sind og sjæl

sind

Navn Start Ugedag Sted Underviser  
Healing, Mindfulness meditation & Yoga. 02‑08‑2019 18:15 Fre YogaMind Studio Søs Hjorth
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Healing, Mindfulness meditation & Yoga. 

Vi starter med lidt blid yoga, for at komme tilstede i kroppen. Derefter en meditation, typisk en mindfulness meditation, en chakra meditation o.lign. Dernæst teori om bl.a. vores chakraer. 
Der vil på skift - være ekstra fokus på ét af de 7 mest gængse chakraer, over syv aftener. 

Du vil komme til at heale på dig selv og på andre og der vil også blive arbejdet med Energiøvelser. Der udveksle erfaringer. 

Er der tid til det, vil vi komme omkring de 9 mindfulness principper.    

OBS: Dette er et kursus begyndere, - ikke en uddannelse til healer. Kræver ingen forhåndskedskab. En evt. viden 'parkeres udenfor døren' inden du går ind. ??

Lille gruppe på maks. 7 personer.

Underviser: Søs Hjorth er Psykomotorisk terapeut, Mindfulness Instruktør, Reiki Healer mm. Uddannet indenfor 3 healings systemer og har arbejde med healing og meditation i over 20 år.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 118111k
Status: Igangsat
Første møde: 02-08-2019 18:15
Mødegange: 9
Lektioner: 27
Undervisere: Søs Hjorth
Priser:
Almen DKK 1.649,00
Blid yoga - med restorative yoga stillinger 21‑10‑2019 09:30 Man YogaMind Studio Søs Hjorth
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

SøsstudioVi laver blid yoga med fuld fokus på vejrtrækningen. Du har hele tiden opmærksomheden med i det, du laver.

Der er, hver gang, et par restorative øvelser med også. Desuden arbejder vi med forskellige åndedrætsøvelser, der har forskellig effekt, f.eks. beroligende, opkvikkende, fremme søvnen mm.
Der afsluttes med mindful afspænding/meditation.

Restorative yogastillinger skaber balance i nervesystemet og i den følelsesmæssige krop. I stillingerne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op af yogaprops såsom bolstere, tæpper og klodser. Stillingerne bliver tilpasset den enkelte deltager for at minimere muskelspændinger.

Dette er et hensyntagende hold. 

Medbring vand. Der er måtter, puder, tæpper & pøller mm. i Studiet. Ønsker du at medbringe dit eget udstyr, er du velkommen til det.

Holdstørrelsen er begrænset til max. 7 deltagere, så vi er sikre på, at der er tid til at give hver enkelt deltager individuel vejledning og respons. 

Af hensyn til korrekt beregning af offentligt tilskud til undervisningen vil du ved kursusstart blive bedt om at underskrive en tro- og loveerklæring på, at du har særlige vanskeligheder i forhold til det stof, der undervises i. 

Underviser: Søs Hjorth
Psykomotorisk Terapeut, Vinyasa Yogalærer,
Chiball Teacher & Mindfulness Instruktør.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 119111n
Status: Igangsat
Første møde: 21-10-2019 09:30
Mødegange: 9
Lektioner: 18
Undervisere: Søs Hjorth
Priser:
Almen DKK 828,00
Chakra Yoga & Meditation 22‑10‑2019 17:00 Tir YogaMind Studio Søs Hjorth
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Blid yoga med et spirituelt strejf - for dig, der er interesseret i fordybelse i dig selv via yoga og meditation. Vi starter med at chante OM (AUM) for at tune os ind på at skulle igang med yoga og kontakten til os selv bliver dybere. Lydordet OM står for foreningen af universet, det fysiske & det spirituelle. 
Vi når ikke mange yoga asanas - netop fordi vi går i dybden, bliver i længere tid i hvert enkelt asanas (= stilling). Der vil også være fokus på vores chakraer. Et enkelt chakra vil være i særlig fokus fra gang til gang. Afslutningen vil være forskellig: Chakra meditation, drømmerejse, taknemmeligheds meditation, afspænding mm.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 119111r
Status: Igangsat
Første møde: 22-10-2019 17:00
Mødegange: 9
Lektioner: 18
Undervisere: Søs Hjorth
Priser:
Almen DKK 828,00